ENG | SRB

MAINTENANCE FORUM 2019 - OMO 2019


Maintenance Forum se smatra glavnom tačkom rasprave za tehničku i naučnu zajednicu održavanja i upravljanje imovinom, koji promoviše održiva rešenja i zdravo poslovno okruženje. Okupiće ljude iz različitih zemalja, sektora, industrija, poslovnog okruženja i kultura.

Ovaj događaj se bavi važnim pitanjima zajednice održavanja s ciljem stimulisanja mišljenja, diskusija, izazova i rešenja. Samim tim, predstavlja jedinstvenu priliku za učenje od najboljih, o tome kako pretvoriti održavanje i pouzdanost u ključne motivatore za održivost i profitabilnost kompanije na globalnom tržištu.

Četrdeset i četvrti naučno-stručni skup "Održavanje mašina i opreme - OMO 2019", biće održan u okviru Maintenance Forum-a 2019. Za više informacija posetite sajt www.maintenanceforum.net

Trajanje skupa i poverenje koje nam iz godine u godinu poklanjaju učesnici, potvrđuje značaj teme i interesovanje stručne i naučne javnosti.

Kao i do sada, i ovog puta, Maintenance Forum je organizovan kroz izlaganje autorskih radova, veći broj okruglih stolova i neformalna druženja.

Svi radovi objavljeni u zborniku radova Maintenance Forum 2019 biće prijavljeni za indeksiranje u bazama Google Books, kao i Google Scholar. Najinteresantniji radovi biće objavljeni u vodećem nacionalnom časopisu (M51) Journal of Applied Engineering Sciencei indeksirani u bazi SCOPUS.

  Google Scholar logo Google Books logo Scopus logo

Teme obuhvataju najnovija dostignuća i smernice u oblasti proizvodnog inženjeringa i održavanja tehničkih sistema, dok se poseban akcenat daje i praktičnoj primeni usvojenih saznanja. Program je bio izbalansiran i fokusiran na potrebe privredne i akademske javnosti. Svi radovi su recenzirani, što garantuje visok kvalitet informacija i mogućnost njihove direktne primene.

Pozivaju se zainteresovani autori da dostave apstrakte iz oblasti mašinstva, saobraćaja, građevinarstva, ekonomije, energetike, menadžmenta, elektrotehnike, poljoprivrede, turizma, vodoprivrede i IT tehnologija.

POSEBNA PAŽNJA POKLONJENA JE SLEDEĆIM TEMATSKIM CELINAMA:

- Održavanje i upravljanje imovinom;
- Industrijsko i infrastrukturno održavanje;
- Preventivno održavanje;
- Održavanje i proizvodnja – tehnologije, usluge, rešenja i alati;
- IKT za održavanje (e-održavanje);
- Upravljanje kvalitetom;
- Monitoring stanja i upravljanja sredstvima;
- Pametno održavanje lanca dobavljača;

Važni datumi

20.03.2019. - Rok za prijem abstrakata
01.04.2019. - Obaveštenje o prihvatanju radova
05.05.2019. - Rok za prijavu učešća bez rada
20.05.2019. - Rok za prijem konačnih radova
05-08.06.2019. - Radni deo Foruma

Za više informacija posetite sajt www.maintenanceforum.net


References


PROJECTLAND LLC, Bulevar despota Stefana 95, 11000 Belgrade,
+381 62 8920086, office@projectland.rs